![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
![]() Üyelik Tarihi: 21.Mayıs.2009
Nereden: Yıldızların Çok Olduğu Yerden..!
Konular: 209 Level: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 94 / 943
|
![]() Yine Süper bir seri ile daha karsinizdayiz....Bir kac albümün disinda digerleri tarafimdan riplenmis ve cogunu da CD'den riplemisim...Kesinlikle her Halk müzigi arsivcisinin arsivinde olmasi gereken bir seri...Keyifle ve iyi günlerde dinleyiniz...Bizi Izlemeye Devam Ediniz... ![]() Musa Eroglu\Musa Eroglu - Yarali Turnam 1977 Musa Eroglu - 01 - Yarali Turnam Musa Eroglu - 02 - Görsünler Bizi Musa Eroglu - 03 - Kozan Oglu Musa Eroglu - 04 - Daglarda Kis Incidir Musa Eroglu - 05 - Yasamin Tarifi Musa Eroglu - 06 - Sari Yayla ( U.H ) Musa Eroglu - 07 - Urfani Musa Eroglu - 08 - Sulari Islatamadim Musa Eroglu - 09 - Seher Vakti Musa Eroglu - 10 - Sana Arzuhalim Vardir Musa Eroglu - 11 - Sana Ne Bana Ne Musa Eroglu - 12 - Sevda Yükü Musa Eroglu - 13 - Kaldir Nikabin Musa Eroglu - 14 - Enstrumental ![]() ![]() Musa Eroglu - Garip Yolcu 1992 Musa Eroglu - 01 - Gel Benim Efendim Musa Eroglu - 02 - Gel Dediniz Geldim Iste Musa Eroglu - 03 - Fermanmi Geldi Musa Eroglu - 04 - Kizil Irmak Musa Eroglu - 05 - Ah Edip Cirpinan Musa Eroglu - 06 - Güller Bitmis (U.H ) Musa Eroglu - 07 - Garip Yolcu Musa Eroglu - 08 - Yoncaligin Ince Yolu (U.H ) Musa Eroglu - 09 - Emekci Kardas Musa Eroglu - 10 - Ali Benim Musa Eroglu - 11 - Yarim Medilinin Ucunu Musa Eroglu - 12 - Padisah ![]() ![]() Musa Eroglu - Benim Dunyam 1993 Musa Eroglu - 01 - Arzu Halim Sana Musa Eroglu - 02 - Dost Nazari Musa Eroglu - 03 - Toprak Olup Gittiler Musa Eroglu - 04 - Asiklar Dini Musa Eroglu - 05 - Su Yalan Dunyaya Geldim Geleli (U.H) Musa Eroglu - 06 - Kiyma Felek Musa Eroglu - 07 - Sen Gittin Gideli Musa Eroglu - 08 - Ar Gelir Bana ( U.H ) Musa Eroglu - 09 - Basimda Bir Sevda Döner Musa Eroglu - 10 - Karadir Kaslarin ![]() ![]() Musa Eroglu\Musa Eroglu - BinYillik Yürüyüs 1 Musa Eroglu - 01 - Urfa Semahi Musa Eroglu - 02 - Erzincan Semahi Musa Eroglu - 03 - Tevhit Semahi Musa Eroglu - 04 - Cek Katari Musa Eroglu - 05 - Ikrar Semahi Musa Eroglu - 06 - Manisa Semahi Musa Eroglu - 07 - Cagri Semahi Musa Eroglu - 08 - Narli Dere Semahi Musa Eroglu - 09 - Dem Geldi Musa Eroglu - 10 - Enstrumantal ![]() ![]() Musa Eroglu - Binyillik Yürüyüs-2 1994 Musa Eroglu - 01 - Zile Semahi Musa Eroglu - 02 - Hubyar Semahi Musa Eroglu - 03 - Sivas Semahi Musa Eroglu - 04 - Kirklar Semahi Musa Eroglu - 05 - Pir Geldi Musa Eroglu - 06 - Enstrumatal Musa Eroglu - 07 - Gelin Canlar Musa Eroglu - 08 - Dergaha Gel Musa Eroglu - 09 - Girit Bektasi Semahi Musa Eroglu - 10 - Ezel Bahar Olmayinca Musa Eroglu - 11 - Alamut Semahi Musa Eroglu - 12 - Geldim Su Aleme Musa Eroglu - 13 - Kervan (Enstrumatal) ![]() ![]() Musa Eroglu - Semahlarimiz 1995 Musa Eroglu - 01 - Urfa Semahi Musa Eroglu - 02 - Ha Bu Yar Semahi Musa Eroglu - 03 - Kervan Musa Eroglu - 04 - Kirklar Musa Eroglu - 05 - Gelin Canlar Musa Eroglu - 06 - Ezel Bahar Musa Eroglu - 07 - Malatya Semahi Musa Eroglu - 08 - Ikrar Semahi Musa Eroglu - 09 - Sivas Semahi Musa Eroglu - 10 - Cek Katari Musa Eroglu - 11 - Narli Dere Semahi Musa Eroglu - 12 - Dem Geldi Musa Eroglu - 13 - Hüdey Hüdey Dem Dem Musa Eroglu - 14 - Ey Sahin Bakislim ![]() ![]() Musa Eroglu - Ömrum Sana Doyamadim 1996 Musa Eroglu - 01 - Niye Gamlanirsin Divane Gönlüm (U.H) Musa Eroglu - 02 - Dermansin Ali Musa Eroglu - 03 - Ömrüm Sana Doyamadim Musa Eroglu - 04 - Sikayet olmasin Gül Yüzlüm Sana Musa Eroglu - 05 - Candan Iceri Musa Eroglu - 06 - Yar Olamazsin Musa Eroglu - 07 - Bir Derman Eyle Musa Eroglu - 08 - Cahiller Görmez Hak Dergahini Musa Eroglu - 09 - Ben Bu Askin Cilesini Musa Eroglu - 10 - Zamanda Geldi ömrüm sana doyamadim sifresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() Musa Eroglu - Sevda Yükü (Kevser Irmagi) 1996 Musa Eroglu - 01 - Kevser Irmagi Musa Eroglu - 02 - Salma Dil Gemisi Musa Eroglu - 03 - Nedir Bu Telasin Musa Eroglu - 04 - Asiklar Dini Musa Eroglu - 05 - Sane Bana Ne Musa Eroglu - 06 - Sevda Yükü Musa Eroglu - 07 - Bülbül Ne Yatarsin ( U.H ) MUsa Eroglu - 08 - At Üstüme Avuc Avuc Topragi Musa Eroglu - 09 - Ar Gelir Bana ( U.H ) Musa Eroglu - 10 - Sana Arzuhalim Vardir Musa Eroglu - 11 - Güller Bitmis ( U.H ) Musa Eroglu - 12 - Gel Ailm Yola Gidelim Musa Eroglu - 13 - Dogaclama ![]() ![]() Musa Eroglu - Yolver Daglar 1998 Musa Eroglu - 01 - Nedendir Musa Eroglu - 02 - Bu Gün Dost Yarelenmis Musa Eroglu - 03 - Temel Felsefemiz Musa Eroglu - 04 - Zaman Oldu Musa Eroglu - 05 - Barak ( U.H ) Musa Eroglu - 06 - Gün Garip Garip Musa Eroglu - 07 - Yol Ver Daglar Musa Eroglu - 08 - Bugün Ben Sahimi Gördüm Musa Eroglu - 09 - Yine Gel Musa Eroglu - 10 - Ilme Deger Verdim Musa Eroglu - 11 - Dostan Gelen Sitem Musa Eroglu - 12 - Meri Kekligim Musa Eroglu - 13 - Emanet Etmissin ![]() ![]() Musa Eroglu - Halil Ibrahim 1999 Musa Eroglu - 01 - Yagmur Yagar Musa Eroglu - 02 - Halil Ibrahim Musa Eroglu - 03 - Cagiririm Dost Musa Eroglu - 04 - Felek Ile Su Cihani Bölüstük (U.H) Musa Eroglu - 05 - Hozali Gelin Musa Eroglu - 06 - Senden Isterim Musa Eroglu - 07 - Kerbela Derstani Musa Eroglu - 08 - Gönlümüze Yar Düsünce Musa Eroglu - 09 - Teldesin Gönül Musa Eroglu - 10 - Yolun Sonu Musa Eroglu - 11 - Ask Hikayesi Musa Eroglu - 12 - Kaval Dogaclama ![]() ![]() Musa Eroglu - Kavimler Kapisi Anadolu 1999 Musa Eroglu - 01 - Yine Karlar Yagdi Gönül Dagima Musa Eroglu - 02 - Benim Gibi Musa Eroglu - 03 - Telli Turnam Musa Eroglu - 04 - Emir Dagi Musa Eroglu - 05 - Sen Camli Daglarda Agaran Safak Musa Eroglu - 06 - Anadoluya Agit Musa Eroglu - 07 - Sarikamis Drami Musa Eroglu - 08 - Kirtil Semahi Musa Eroglu - 09 - Bulut Musa Eroglu - 10 - Zemheri Sözlüm Musa Eroglu - 11 - Hasret Bitiren Yollar Musa Eroglu - 12 - Gelmez Yola Gidiyorum Musa Eroglu - 13 - Gitme Turnam Musa Eroglu - 14 - Su Yüce Daglarin Kari Eridi Musa Eroglu - 15 - Karamanin Bayirina ![]() ![]() Musa Eroglu - Bir Nefes Anadolu 2000 Musa Eroglu - 01 - Yardan Ayrilmaz Musa Eroglu - 02 - Bir Acayip Sevda Düstü Serime Musa Eroglu - 03 - Hey Erenler Pazarim Var Musa Eroglu - 04 - Felek Cakmagini Üstüme Cakti Musa Eroglu - 05 - Hey Erenler Yine Bozuldu Bendim Musa Eroglu - 06 - Kimim Ben Musa Eroglu - 07 - Aci Ölüm Musa Eroglu - 08 - Gerizler Basi Musa Eroglu - 09 - Mihriban Musa Eroglu - 10 - Bedeki Yaralar Türlüdür Türlü Musa Eroglu - 11- Yare Gidem Musa Eroglu - 12 - Dagi Tasi Yandirir ![]() ![]() Musa Eroglu - Sele Verdim 2003 Musa Eroglu - 01 - Sele Verdim Musa Eroglu - 02 - Kücüksün Güzel Musa Eroglu - 03 - Dereyi Asagi Musa Eroglu - 04 - Daglarinan Taslarinan ( U.H ) Musa Eroglu - 05 - Beni Derde Salan Gelsin Musa Eroglu - 06 - Pencerden Bakan Dilber Musa Eroglu - 07 - Kömür Gözlüm atasina Düseli Musa Eroglu - 08 - Uyur Idik Uyardilar Musa Eroglu - 09 - Dost Yüzün Güzün Gördükce Musa Eroglu - 10 - Ses Verin nDaglar Musa Eroglu - 11 - Basi Alyazmali ( U.H ) Musa Eroglu - 12 - Harmana Sereler Sari Samani Musa Eroglu - 13 - Gözlerin Yakut Yarim Musa Eroglu - 14 - Daglarin Ardinda Kuzum ![]() ![]() Musa Eroglu - Dedem Korkut 2007 Musa Eroglu - 01 - Nem Kaldi Musa Eroglu - 02 - Coban Yildizi Musa Eroglu - 03 - Cus Havasi Musa Eroglu - 04 - Yare Söyleme Musa Eroglu - 05 - Zalim Poyraz Musa Eroglu - 06 - Evinize Varamadim Musa Eroglu - 07 - Yol Dayanirmi Musa Eroglu - 08 - Dedem Korkut Musa Eroglu - 09 - Bu Yarayi Ancak Ceken Bilir Musa Eroglu - 10 - Bin Derdim Var Musa Eroglu - 11 - Ya Hizir Musa Eroglu - 12 - Ben Dedemden Himmet Aldim Musa Eroglu - 13 - Aman Aysem ![]() ![]() Musa Eroglu - Arsiv 1 Musa Eroglu - 01 - Felek Beni Adim Adim Musa Eroglu - 02 - Medet Sevdigim Musa Eroglu - 03 - Bir Dergah Gördüm Musa Eroglu - 04 - Askerin Tüküsü Musa Eroglu - 05 - Sultasin Ali Musa Eroglu - 06 - Candan Iceri Musa Eroglu - 07 - Bir Yanardag Musa Eroglu - 08 - Giderim Erkan Üstüne Musa Eroglu - 09 - Gelin Bakin (U.H) Musa Eroglu - 10 - Giresunun Icinde Musa Eroglu - 11 - Duman Olansin Musa Eroglu - 12 - Yürü Bre Hizir Pasa ![]() ... Konu GURBETi tarafından (06.Ağustos.2009 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
Konular: 209 Level: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 94 / 943
|
![]() ![]() Musa Eroglu - A Kuzum 1978 Musa Eroglu - 01 - A Kuzum Musa Eroglu - 02 - Felekle Sohbet MUsa Eroglu - 03 - Kullar Olam Musa Eroglu - 04 - Ah Canim Musa Eroglu - 05 - Su Daglarin Yüksegine Erdeler Musa Eroglu - 06 - Kara Gözlüm Musa Eroglu - 07 - Dostlara Selam ( Yahu ) Musa Eroglu - 08 - Ask Kervani Musa Eroglu - 09 - Gayri Dayanamam Musa Eroglu - 10 - Yüce Dag Basinda Musa Eroglu - 11 - Ben Bir Yüce Bey idim Musa Eroglu - 12 - Mihribnim Musa Eroglu - 13 - Neyleyim Ben Böyle Yari Musa Eroglu - 14 - Hatcam Musa Eroglu - 15 - Siyah Zülüflerin ![]() ![]() Musa Eroglu - Yaz Gelir 1979 Musa Eroglu - 01 - Bu Kis Gider Yaz Gelir Musa Eroglu - 02 - Emir Dagi Musa Eroglu - 03 - Dost Musa Eroglu - 04 - Su Zalim Girbette Musa Eroglu - 05 - Bahar Geldi ( U.H ) Musa Eroglu - 06 - Yatamadim Kasavetten Musa Eroglu - 07 - Yadost Musa Eroglu - 08 - Türkmem Mengisi (Aman Aysam) Musa Eroglu - 09 - Torunuyuz Bir Dedenin Musa Eroglu - 10 - Bulut Musa Eroglu - 11 - Ceviz Arasinda Musa Eroglu - 12 - Ananin Babanin (Bizim Ellere) Musa Eroglu - 13 - Turnam ![]() ![]() Neyleyim Musa Eroglu - Aci Söz Yakismaz Dile Musa Eroglu - Beni De Götür Musa Eroglu - Bir Niyaz Eyledim Musa Eroglu - Dost Selami Musa Eroglu - Felekle Sohbet Musa Eroglu - Güzel Aglar Bir Zaman Musa Eroglu - Kullar Olam Musa Eroglu - Neyleyim Musa Eroglu - Pirim Haci Bektas Musa Eroglu - Sualim Var Neyleyim:Sifresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() Musa Eroglu - Divana Gönlüm 1982 Musa Eroglu - 01 - Medet Sevdigim Musa Eroglu - 02 - Gelin Canlar Musa Eroglu - 03 - Tabipler Derdine Derman Olansin Musa Eroglu - 04 - Gel Beri Musa Eroglu - 05 - Ya Dost Musa Eroglu - 06 - Divane Gönlüm MUsa Eroglu - 07 -Ala Gözlü Nazli Pirim Musa Eroglu - 08 - Bir Dergah Gördüm Musa Eroglu - 09 - Girdim Bir Mekana Musa Eroglu - 10 - Sunamda Geldi ![]() ![]() Musa Eroglu - Seher Oldu (Ey Nigarim) 1987 Musa Eroglu - 01 - Almali Daglar (U.H) Musa Eroglu - 02 - Bana Medet Senden Olur Efendim Musa Eroglu - 03 - Seher Oldu Ey Nigarim Musa Eroglu - 04 - Gönül Senin Elinden Musa Eroglu - 05 - Gene Efkar Basti Musa Eroglu - 06 - Seher Yeli (U.H) Musa Eroglu - 07 - Acem Kizi Musa Eroglu - 08 - Keskin Semahi Musa Eroglu - 09 - Ben Bir Yüce Beydim Musa Eroglu - 10 - Bir Seferim Vardir Musa Eroglu - 11 - Ötme Bülbül Musa Eroglu - 12 - Ayvaliktan Ciktim Yayan Musa Eroglu - 13 - Pirinen Görüs ![]() ![]() Musa Eroglu - Yummayin Kipriklerini 1988 Musa Eroglu - 01 - Dönen Dönsun Ben Dönmezem Yolumdan Musa Eroglu - 02 - Dermansin Ali Musa Eroglu - 03 - Dün Gece Düsümde Bir Dergah Gö Musa Eroglu - 04 - Yummayin Kiprpklerini Musa Eroglu - 05 - Ben Bu Askin Cilesini Musa Eroglu - 06 - Aramayin Beni Musa Eroglu - 07 - Sakin Hizmet Etme Kör Kapisina Musa Eroglu - 08 - Hasta Oldum Yataklarda Yatarim Musa Eroglu - 09 - Divane Gönlüm Benim Musa Eroglu - 10 - Gelin Canlar Musa Eroglu - 11 -Tabipler Derdine Derman Olansin Musa Eroglu - 12 - Sarizli Contonun Agidi Musa Eroglu - 13 - Zülmet Deryasi ![]() ![]() Musa Eroglu - Gönül 1993 Musa Eroglu - 01 - Gönül (iki Turnam) Musa Eroglu - 02 - Bu Gün Yarin Musa Eroglu - 03 - Pir Kapisina Musa Eroglu - 04 - Ben Bu Askin Cilesini (Leyli Leyli) Musa Eroglu - 05 - Yeni Bildim Güzellerin Huyunu (U.H) Musa Eroglu - 06 - Seyidim Musa Eroglu - 07 - De Yürü Sevdigim Yürü (U.H) Musa Eroglu - 08 - Yikilir Bir Gün Musa Eroglu - 09 - Gülyüzlü Sevdigim Musa Eroglu - 10 - Ask Kervani Musa Eroglu - 11 - Hak Diyenin Koluna Kelepcemi Vurulur ![]() ![]() Musa Eroglu - 94 (1994) Musa Eroglu - 01 - Yarali Turnam Musa Eroglu - 02 - Görsünler Bizi Musa Eroglu - 03 - Kozan Oglu Musa Eroglu - 04 - Daglarda Kis Incidir Musa Eroglu - 05 - Yasamin Tarifi Musa Eroglu - 06 - Sulari Islatamadim Musa Eroglu - 07 - Sari Yayla ( U.H ) Musa Eroglu - 08 - Urfani Musa Eroglu - 09 - Seher Vakti Musa Eroglu - 10 - Kaldir Nikabin ![]() ![]() Musa Eroglu - Bir Yanardag Fiskirmasi 1990 Musa Eroglu - 01 - Bitti Mahpus Bitti Musa Eroglu - 02 - Bir Yanardag Fiskirmasi Musa Eroglu - 03 - Yürü Bre Hizir Pasa Musa Eroglu - 04 - Tirene Bindirdiler Musa Eroglu - 05 - Evlerinin Önü Kuyu Musa Eroglu - 06 - Bügünden Yarina Asiksin Gönül Musa Eroglu - 07 - Yüce Dag Basina Kurdum Ayrilik Musa Eroglu - 08 - Aska Hudut Cizilmiyor Mihriban Musa Eroglu - 09 - Askerin Türküsü Musa Eroglu - 10 - Aglamanin Vakti Gecti Musa Eroglu - 11 - Giresunun Icinde ![]() ![]() Musa Eroglu - Derdimin Ortagi 2001 Musa Eroglu - 01 - Ipek Mendil Musa Eroglu - 02 - Dört Köseyi Dinledim Musa Eroglu - 03 - Yaz Gelir (U.H) Musa Eroglu - 04 - Derdimin Ortagi (U.H) Musa Eroglu - 05 - Haktir Efendim Musa eroglu - 06 - Aliye Dogru Musa Eroglu - 07 - Böyle Güzelim Musa Eroglu - 08 - Bagisla Sevdigim Musa Eroglu - 09 - Sakin ![]() ![]() Musa Eroglu - Bu Dunya 2005 Musa Eroglu - 01 - Gönül Arzu Eder Musa Eroglu - 02 - Beni Sevdigim Musa Eroglu - 03 - Gözlerim Yollarda (U.H) Musa Eroglu - 04 - Ask Kervani Musa Eroglu - 05 - Turnam Musa Eroglu - 06 - Agca Gelin Musa Eroglu - 07 - Cöllerde Kaldim Musa Eroglu - 08 - Yüce Dag Basinda (U.H) Musa Eroglu - 09 - Seversen Aliyi ( Ceke Ceke ) Musa Eroglu - 10 - Bu Dunyaya Geldim Geleli (U.H) ![]() ![]() Musa Eroglu - Felekle Sohbet Musa Eroglu - 01 - Kuzum Kuzum Musa Eroglu - 02 - Felekle Sohbet Musa Eroglu - 03 - Kullar Olam Musa Eroglu - 04 - Ah Canim Musa Eroglu - 05 - Kabul Olur Güzellerin Duasi Musa Eroglu - 06 - Kara Gözlüm Musa Eroglu - 07 - Dostlara Selam Musa Eroglu - 08 - Ask Kervani Musa Eroglu - 09 - Gayri Dayanamam Musa Eroglu - 10 - Yüce Dag Basinda ![]() ... Konu GURBETi tarafından (06.Ağustos.2009 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]() ![]() ![]() Muhabbet 1 Muhabbet 1 - 01 - Dert Bende Muhabbet 1 - 02 - Karli Daglar Muhabbet 1 - 03 - Tahtaci Semahi Muhabbet 1 - 04 - Sunam Muhabbet 1 - 05 - Bir Avci Avladi Beni Muhabbet 1 - 06 - Sen O Zaman Gör Beni Muhabbet 1 - 07 - Ela Gözlerini Muhabbet 1 - 08 - Bir Seher Vaktinde Muhabbet 1 - 09 - Bebek Muhabbet 1 - 10 - Bu Garibin Bir Derdi Var Muhabbet 1 - 11 - Ya Muhammet ![]() ![]() Muhabbet 2 Muhabbet 2 - 01 - Siyah Saclarinda Hatem Yüzlerin Muhabbet 2 - 02 - Gurbet Bana Ben Gurbete alistim Muhabbet 2 - 03 - Bagisla Sevdigim Muhabbet 2 - 04 - Gurbet Elde Bir Hal Geldi Basima Muhabbet 2 - 05 - Gurbet Elde Bas Yastiga Gelince Muhabbet 2 - 06 - Divane Muhabbet 2 - 07 - Esigine Yüzüm Sürmeye Geldim Muhabbet 2 - 08 - Mapushane Gurbet Elle Benzemez Muhabbet 2 - 09 - Derdimi Dökersem Derin Dereye Muhabbet 2 - 10 - Derdimin Ortagi Sinem Bülbülü Muhabbet 2 - 11 - Ezel Bahar Olmayinca Muhabbet 2 - 12 - Sen Topraksin Saramasin Yarami Muhabbet 2 - 13 - Kulak Verdim Dört Köseyi Dinledim Muhabbet 2 - 14 - Gurbeti Benmi Yarattim ![]() ![]() Muhabbet 3 Muhabbet 3 - 01 - Sivas Ellerinde Sazim Calinir Muhabbet 3 - 02 - Gelmesin Ey Dost Muhabbet 3 - 03 - Pazarlikmi Olur Muhabbet 3 - 04 - Haktir Efendim Muhabbet 3 - 05 - Mademki Ben Bir Insanim Muhabbet 3 - 06 - Evlerinin Önü Muhabbet 3 - 07 - Evrahi Ezelden Muhabbet 3 - 08 - Gercege Hü Muhabbet 3 - 09 - Mevlaya Saldim Muhabbet 3 - 10 - Kilinc Oglu Muhabbet 3 - 11 - Imam Hüseyin Muhabbet 3 - 12 - Ben Garibim Muhabbet 3 - 13 - Ipek Mendil Muhabbet 3 - 14 - Dünmü Burdaydin ![]() ![]() Muhabbet 4 Muhabbet 4 - 01 - Bir Dost Bir Post Yeter Bana Muhabbet 4 - 02 - Gitti Kervanimiz Aliye Dogru Muhabbet 4 - 03 - Duazi Imam Muhabbet 4 - 04 - Bütün Insanlardan Arzumuz Vardir Muhabbet 4 - 05 - Derdi Güzel Aglama Muhabbet 4 - 06 - Sakin Cahilin Yanina Muhabbet 4 - 07 - Hasretin Beni Muhabbet 4 - 08 - Hey Erenler Muhabbet 4 - 09 - Efendiler Bagi Muhabbet 4 - 10 - Minnet Eyledikce Muhabbet 4 - 11 - Mevlam Bir Cok Dert Vermis Muhabbet 4 - 12 - Kanli Melek Muhabbet 4 - 13 - yagmur yagar Muhabbet 4 - 14 - Yari Olmayanin Yarasimi Olur ![]() ![]() Muhabbet 5 Muhabbet 5 - 01 - Iste Geldim Iste Gittim Muhabbet 5 - 02 - Ceylan Gözlerine Muhabbet 5 - 03 - Kalmamis Muhabbet 5 - 04 - Yardan Ayrilali Muhabbet 5 - 05 - Yine Dostan Haber Geldi Muhabbet 5 - 06 - Pazarlik Edelim Muhabbet 5 - 07 - Su Koca Dunyada Muhabbet 5 - 08 - Gitme Turnam Muhabbet 5 - 09 - Garip Muhabbet 5 - 10 - Sen Bir Ceylan Muhabbet 5 - 11 - Duazi Imam Muhabbet 5 - 12 - Beri Gel Güzelim Muhabbet 5 - 13 - Köroglu ![]() ![]() Muabbet 6 Muhabbet 6 - 01 - Delimisin Divanemi Muhabbet 6 - 02 - Ne Dedimde Küstün Muhabbet 6 - 03 - Bilmek Gerek Muhabbet 6 - 04 - Karsidan Görünen (Koro) Muhabbet 6 - 05 - Karli Daglar Isimis (U.H) Muhabbet 6 - 06 - Hasrettin Beni Yakiyor Muhabbet 6 - 07 - Dost Hasretti Muhabbet 6 - 08 - Bozatli Hizir Muhabbet 6 - 09 - Bilmez Aliyi Muhabbet 6 - 10 - Beni Candan Usandirdin Muhabbet 6 - 11 - Korkirem Muhabbet 6 - 12 - Asti Gitti Görememim Muhabbet 6 - 13 - Derdim Gizli Muhabbet 6 - 14 - Can Pire Kurban ![]() ![]() Muhabbet 7 Muhabbet 7 - 01 - Yaram Sizilar (Musa Eroglu) Muhabbet 7 - 02 - Aglatirsan Beni (Muhlis Akarsu) Muhabbet 7 - 03 - Köroglu (Yavuz Top) Muhabbet 7 - 04 - Tek Zebek (Enstrumantal) Muhabbet 7 - 05 - Gel Canim Benden (U.H.Musa Eroglu) Muhabbet 7 - 06 - Pahalilik (Muhlis Akarsu) Muhabbet 7 - 07 - Duaz (Yavuz Top) Muhabbet 7 - 08 - Birak Gam Kederi (Musa Eroglu) Muhabbet 7 - 09 - Medet Sevdigim (Muhlis Akarsu) Muhabbet 7 - 10 - Agit (Yavuz Top) Muhabbet 7 - 11 - Ne Derlerse Desinler (Musa Eroglu) Muhabbet 7 - 12 - Gül Dali (Enstrumantal) Muhabbet 7 - 13 - Yagma Yagmur (Muhlis Akarsu ) ![]() ![]() Muhabbet Sofrasi 1 Muhabbet Sofrasi - 01 - Bülbül Havalanmis (Arif Sag) Muhabbet Sofrasi - 02 - Firat (Murat Sincar) Muhabbet Sofrasi - 03 - Gayri Dayanamam (Musa Eroglu) Muhabbet Sofrasi - 04 - Düsenin Dunyada (Muhlis Akarsu) Muhabbet Sofrasi - 05 - Hasretinden (Yavuz Top) Muhabbet Sofrasi - 06 - Deli Gönül (Arif Sag) Muhabbet Sofrasi - 07 - Havar (Murat Sincar) Muhabbet Sofrasi - 08 - Gül Yüzlü Sevdigim (Musa Eroglu) Muhabbet Sofrasi - 09 - Yol Ver Artik Muhlis Akarsu Muhabbet Sofrasi - 10 - Bir Aci Ruzgar Muhabbet Sofrasi - 11 - Vebalim Günahim (Muhlis Akarsu) ![]() ![]() Türkü Dostlari - M.Eroglu-Gülabi-I.Ipek Türkü Dostlari - 01 - Aman Daglar Türkü Dostlari - 02 - Aglarim (U.H) Türkü Dostlari - 03 - Ne Derse Desinler Türkü Dostlari - 04 - Bu Nasil Hisim Türkü Dostlari - 05 - Yandik Aney Türkü Dostlari - 06 - Gurbet Kahri Türkü Dostlari - 07 - Yaram Sizlar Türkü Dostlari - 08 - Bir Yudum Su Türkü Dostlari - 09 - Dertlerim Bitmez Türkü Dostlari - 10 - Eylen Turnam ![]() ![]() Sazimizla Sözümüzle 2 Sazimizla Sözümüzle(2) - 01 - Yürü Bre Yalan Dunya Sazimizla Sözümüzle(2) - 02 - Bu Bagi Alemde Sazimizla Sözümüzle(2) - 03 - Kilinc Oglu Sazimizla Sözümüzle(2) - 04 - Muhabbet Küpünün Sazimizla Sözümüzle(2) - 05 - Niye Böyle Dargin Bakarsin Sazimizla Sözümüzle(2) - 06 - Daglar Dagimdir Benim Sazimizla Sözümüzle(2) - 07 - Daglarin Ardinda Kuzum Sazimizla Sözümüzle(2) - 08 - Perisan Sazimizla Sözümüzle(2) - 09 - Emaneti Sana Bozatli Hizir Sazimizla Sözümüzle(2) - 10 - Ömrüm Kadrini Bilmedim Sazimizla Sözümüzle(2) - 11 - Gurbet Elde Yadellerin Derdini Sazimizla Sözümüzle(2) - 12 - Sana Bir Nasihatim Var ![]() ![]() Musa Eroglu & T.Candar & G.Kutlu & O. Aksac - Dost Kervani 2008 Dost Kervani - 01 - Musa Eroglu - Yolarima Karmi Yagdi Dost Kervani - 02 - Gülsen Kutlu - Az mi Cektim Dost Kervani - 03 - Oguz Aksac - Tabakta Dari Gördüm Dost Kervani - 04 - Nazli Öksüz - Germir Baglari Dost Kervani - 05 - Okan Murat Öztürk - Siyah Saclarinda Hatem Yüzlerin Dost Kervani - 06 - Talga Candar - Izmirin Kavaklari Dost Kervani - 07 - Mustafa Özarslan - Horosan Dagi ( U.H) Dost Kervani - 08 - Nazli Öksüz - Oguz Yilmaz - Giden Ay Tutulurmu Dost Kervani - 09 - Musa Eroglu - Nazli Öksüz - Pinar Basindan Bulanir Dost Kervani - 10 - Okan Murat Öztürk - Derbent Deresi Dost Kervani - 11 - Mustafa Özarslan - Zemherinin Ayazinda Dost Kervani - 12 - Oguz Aksac - Bir Cift Turna Gördüm Dost Kervani - 13 - Oguz Yilmaz - Bir Yigit Gurbete Gitse Dost Kervani - 14 - Tolga Candar - Sögüdün Yapragi Dost Kervani - 15 - Koro - Gecti Dost Kervani Dost Kervani - 15 - Koro - Gecti Dost Kervani ![]() ![]() Musa Eroglu - Baglama Resitali 1996 Baglama Resitali - 01 - Gurbet Baglama Resitali - 02 - Serenler Baglama Resitali - 03 - Duaz-i Imam Baglama Resitali - 04 - Mengi Baglama Resitali - 05 - Ceviz Arasinda Baglama Resitali - 06 - Avsar Bozlagi Baglama Resitali - 07 - Arzu Kamber Baglama Resitali - 08 - Kaytagi ![]() ![]() Musa Eroglu & Arig Sag- Resital 2 1998 Resital 2 - 01 - Urfa Semahi Resital 2 - 02 - Gurbet Havasi & Serenler Zeybegi & Yayla Yollari & Bogaz Havasi Resital 2 - 03 - Su Yüce Daglarin Kari Eridi Resital 2 - 04 - Cektirme Resital 2 - 05 - Bozlak Acis - Basimda Altin Tacim & Altin Yüzük Resital 2 - 06 - Dede Makami & Ali Kervani Resital 2 - 07 - Mihriban Resital 2 - 08 - Baglamam Var Boyali & Iki Bülbül Geldi Resital 2 - 09 - Saba Gezinti & Sabah Ezani Zeybegi ![]() ![]() Musa Eroglu & Arig Sag - Musique Instrumentale 1992 Musa Eroglu & Arif Sag - 02 - Acis & Saba Gezinti & Sabah Ezani Reybegi & Fidayda Musa Eroglu & Arif Sag - 03 - Bozlak Acis & Basimda Altin Tacim & Altin Yüzük (Halay) Musa Eroglu & Arif Sag - 04 - Dede Mekami & Ali Kervani (Yürüyüs) Musa Eroglu & Arif Sag - 05 - Baglamam Var Boyali (Mengi) & Iki Bülbül Geldi (Mengi) Musa Eroglu & Arif Sag - 06 - Cektirme Musa Eroglu & Arif Sag - 07 - Su Yüce Daglarin Kari Eridi (Mengi) Musa Eroglu & Arif Sag - 08 - Gurbet Havasi & Serenler Zeybegi Musa Eroglu & Arif Sag - 09 - Semah De Ourfa Musa Eroglu & Arif Sag - 10 -Mehriben Musa Eroglu & Arif Sag - 11 - Improvisation Dialoguee ![]() .. Konu PALADAYI tarafından (01.Ağustos.2009 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]() ![]() Musa Eroglu & M.Serif & Y.Top & A.Sag - Erenler Cemi Erenler Cemi 1 - 01 - On iki Imam (Mahzuni Serif) Erenler Cemi 1 - 02 - Dostun Kervani (Musa Eroglu) Erenler Cemi 1 - 03 - Hizir Semahi (Can Etili) Erenler Cemi 1 - 04 - Senden Midir Benden Midir (Yavuz Top) Erenler Cemi 1 - 05 - Ali Dost (Belkis Akkale) Erenler Cemi 1 - 06 - Ezel Bezminden (Yavuz Top) Erenler Cemi 1 - 07 - Acilin Kapilar Saha Gidelim (Can Etili) Erenler Cemi 1 - 08 - Sofu Baba (Mahzuni Serif) Erenler Cemi 1 - 09 - Coktan Beri Yollarini (Can Etili) Erenler Cemi 1 - 10 - Semah (Musa Eroglu) Erenler Cemi 1 - 11 - Adi Güzel Muhammed (Yavuz Top) Erenler Cemi 1 - 12 - Bugün Bize Pir Geldi (Arif Sag) Erenler Cemi 1 - 13 - Senden Gayrilara (Yavuz Top) Erenler Cemi 1 - 14 - Derdi Divaneyim (Can Etili) ![]() Musa Eroglu & G.Altun & M.Erenler - Erenler Muhabbeti Erenler Muhabbeti - 01 - Bir Seferim Vardir(Musa Eroglu) Erenler Muhabbeti - 02 - Keskin Semahi(Musa Eroglu) Erenler Muhabbeti - 03 - Ben Bir Yüce Beydim(Musa Eroglu) Erenler Muhabbeti - 04 - Bana Medet Senden Olur Efendim(Musa Eroglu) Erenler Muhabbeti - 05 - Ayvalidan Ciktim Yayan(Musa Eroglu) Erenler Muhabbeti - 06 - Sabahtan Cemalin Seyran Eyledim(Gülsen Altun) Erenler Muhabbeti - 07 - Necef Deryasi(Gülsen Altun) Erenler Muhabbeti - 08 - Güzel Dosta Giden Yollar(Gülsen Altun) Erenler Muhabbeti - 09 - Bülbül Havalanmis(Mehmet Erenler) Erenler Muhabbeti - 10 - Dünya Onuruna(Mehmet Erenler) Erenler Muhabbeti - 11 - Muhabbet Eyledim(Mehmet Erenler) ![]() Musa Eroglu & G.Altun & M.Erenler & A.Sultan - Erenler Muhabbeti 2 Erenler Muhabbeti 2 - 01 - Seher Oldu Ey Nigarim (Musa Eroglu) Erenler Muhabbeti 2 - 02 - Camligin Basinda (Mehmet Erenler) Erenler Muhabbeti 2 - 03 - Gamda Gördüm Garip Bülbülü (Gülsen Altun) Erenler Muhabbeti 2 - 04 - Ankarada Yedim Taze Meyveyi (Mehmet Erenler) Erenler Muhabbeti 2 - 05 - Kerbela Ehlibeytimi Geriver (Ali Sultan) Erenler Muhabbeti 2 - 06 - Pirinen Görüs (Musa Eroglu) Erenler Muhabbeti 2 - 07 - Ayse'nin Yesil Sandigi (Mehmet Erenler) Erenler Muhabbeti 2 - 08 - Ay Dogdu Bize Düstü (Gülsen Altun) Erenler Muhabbeti 2 - 09 - Insan Kisim Kisim (Mehmet Erenler) Erenler Muhabbeti 2 - 10 - Ahirette Davaciiyim (Ali Sultan) ![]() Musa Eroglu & M.Akarsu - Muhabbet Muhabbet - 01 - Bizi Soran Olomadi (Muhlis Akarsu) Muhabbet - 02 - Emekci Kardas (Musa Eroglu) Muhabbet - 03 - Kolaymi Yar Sevdasi (Muhlis Akarsu) Muhabbet - 04 - Derman Olansin (Musa Eroglu) Muhabbet - 05 - Vefasiz Senin Elinden (Muhlis Akarsu) Muhabbet - 06 - Felek Beni Adim Adim (Musa Eroglu) Muhabbet - 07 - Koca Dünya (Muhlis Akarsu) Muhabbet - 08 - Giderim Erkan Üstüne (Musa Eroglu) Muhabbet - 09 - Bu Yarayi Dostan Aldim (Muhlis Akarsu) Muhabbet - 10 - Askerin Tüküsü (Musa Eroglu) Muhabbet - 11 - Yar Bulamadim (Muhlis Akarsu) Muhabbet - 12 - Güller Bitmis (Musa Eroglu) ![]() Musa Eroglu & M.Akarsu & H.Gültekin - Muhabbet Türküleri Muhabbet Türküleri - 01 - Demiri Toz Ederler (Koro) Muhabbet Türküleri - 02 - Altim Üstüm (Arif Sag) Muhabbet Türküleri - 03 - Gel Cananim Benden (Musa Eroglu) Muhabbet Türküleri - 04 - Tozlu Yollar (Hasret Gültekin) Muhabbet Türküleri - 05 - Semah (Arif Sag) Muhabbet Türküleri - 06 - Hasrettin Beni Yakiyor (Musa Eeoglu) Muhabbet Türküleri - 07 - Gel Dost Barisalim (Hasret Gültekin) Muhabbet Türküleri - 08 - Birak Gam Kederi (Musa Eroglu) Muhabbet Türküleri - 09 - Korkmirem (Koro) Muhabbet Türküleri - 10 - Ötme Bülbül (Muhlis Akarsu) ![]() Musa Eroglu & G.Duman & S.Bagcan ( M.Akarsu - Muhabbete Cagri 1 Muhabbete Cagri 1 - 01 - Kizil Irmak (Musa Eroglu) Muhabbete Cagri 1 - 02 - Güle Yel Deydi (Güler Duman) Muhabbete Cagri 1 - 03 - Nenni Nenni (Muhlis Akarsu) Muhabbete Cagri 1 - 04 - Ugurlar Olsun (Selda Bagcan) Muhabbete Cagri 1 - 05 - Garip Yolcu (Musa Eroglu) Muhabbete Cagri 1 - 06 - Allah Allah Desem Gelsem (Muhlis Akarsu) Muhabbete Cagri 1 - 07 - Yarali Ördek (Güler Duman) Muhabbete Cagri 1 - 08 - Pir Sultan Ölür Dirilir (Selda Bagcan) Muhabbete Cagri 1 - 09 - Hizir Pasa (Muhlis Akarsu) Muhabbete Cagri 1 - 10 - Güller Bitmis (Musa Eroglu) Muhabbete Cagri 1 - 11 - Gül Yüzlü Sevdigim (Güler Duman) ![]() Musa Eroglu & Y.Top - Deyisler & Semahlar Deyisler & Semahlar - 01 - Dile Sevdigim (Musa Eroglu) Deyisler & Semahlar - 02 - Adi Güzel Kendi Güzel Muhammed (Yavuz Top) Deyisler & Semahlar - 03 - Mihman Olduk Ceminize (Devrim) Deyisler & Semahlar - 04 - Bülbülleriz Öteriz (Nülüfer Akbal) Deyisler & Semahlar - 05 - Ya Dost (Musa Eroglu) Deyisler & Semahlar - 06 - Dostan Haber Geldi (Fatos Cal) Deyisler & Semahlar - 07 - Ne Istersin Kullarimdan (Musa Eroglu) Deyisler & Semahlar - 08 - Eyvallah Sahim (devrim) Deyisler & Semahlar - 09 - Hünkar Haci Bektas Veli (Meliha) Deyisler & Semahlar - 10 - Cagrisa Cagrisa Pire Gidelim (Gülizar Akkus) Deyisler & Semahlar - 11 - Vardim Kirklar Kapisina (Meliha) Deyisler & Semahlar - 12 - Ezel Bezminden (Yavuz Top) ![]() Musa Eroglu & Sabahat Akkiraz - Deyisler Ve Semahlar Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 01 - Yine Mi Figan Var (U.H) Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 02 - Sahidim Ol Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 03 - Seher Yildizi (U.H) (M.Eroglu) Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 04 - Yakti Kül Eylediler Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 05 - Gel Ey Cahil Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 06 - Ayiplarim Gönül Seni Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 07 - Ne Hayaldasin Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 08 - Karli Daglar (U.H) Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 09 - Padisah Fermani (M.Eroglu) Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 10 - Barak (Ah Senim) Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 11 - Senin Derdin Ile Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 12 - Mecnun Gibi Musa Eroglu&Sabahat Akkiraz - 13 - Konusma ![]() Musa Eroglu & M.Akarsu & A.Sag - Halk OzanLari Avrupa Konserleri 1 Halk Ozanlari 1 - 01 - Altim Üstüm (A.Sag) Halk Ozanlari 1 - 02 - Yar Ali (S.Akkiraz -A.Sag) Halk Ozanlari 1 - 03 - Ötme Bülbül (M.Akarsu) Halk Ozanlari 1 - 04 - Aksam Olur (U.H) (Ö.Özgür) Halk Ozanlari 1 - 05 - Korkmirem (Koro) Halk Ozanlari 1 - 06 - Benim Gibi (G.Duman) Halk Ozanlari 1 - 07 - Yaralarim (M.Serif) Halk Ozanlari 1 - 08 - Al Gül Ile Kirmizi Gül (M.Güler) Halk Ozanlari 1 - 09 - Hasretin Beni Yakiyor. (M.Eroglu) Halk Ozanlari 1 - 10 - Ben Bu Askin Cilesini (Cangül) Halk Ozanlari 1 - 11 - Bosumus (G.Altun) ![]() Musa Eroglu & M.Akarsu & M.Serif - Halk OzanLari Avrupa Konserleri 2 Halk Ozanlari 2 - 01 - Semah (Demmi Demmi (Arif Sag) Halk Ozanlari 2 - 02 - Kalem Seni Kirarim (Özlem Özgür) Halk Ozanlari 2 - 03 - Gel Cananim Benden (M.Eroglu) Halk Ozanlari 2 - 04 - Güzelligin On Para Etmez (Gülcihan Koç) Halk Ozanlari 2 - 05 - Kula Kulluk Yakisirmi (M.Akarsu) Halk Ozanlari 2 - 06 - Bu Bir Sevdadir Sevdigim (S.Akkiraz) Halk Ozanlari 2 - 07 - Uyan Çoban Uyan (Mahzuni Serif) Halk Ozanlari 2 - 08 - Kokar Burcu Burcu (Deste Günaydin) Halk Ozanlari 2 - 09 - Pir Sultanim Nerede (Gülabi) Halk Ozanlari 2 - 10 - Yine Dostan Haber Geldi (Ö.Özgür) Halk Ozanlari 2 - 11 - Kalk Gidelim Deli Gönül (M.Akarsu) Sifreler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu GURBETi tarafından (06.Ağustos.2009 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||
DeRSimLi
Nereden: Dersim & Almanya-Köln
Konular: 1303 Level: 69 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 680 / 1700
|
![]()
Bu Süper Seri Icin cok cok tesekkürler...Ellerine ,emeklerine ve türkülerimiz kadar güzel yüregine saglik....Berhudar Olasin...
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||
Türkü Yolcusu
![]() Üyelik Tarihi: 07.Haziran.2009
Nereden: MALATYA
Konular: 78 Level: 17 [ ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 403
|
![]()
Yazacak Bir şey bulamıyorum böyle bir emeğin karşısında ancak saygı ile eyilirim. çok teşekkürler dost...
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||
Türkü Yolcusu
![]() Üyelik Tarihi: 13.Temmuz.2009
Konular: 24 Level: 9 [ ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 203
|
![]()
harika bir paylasim cok emek vermissin yuregine saglik
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||
Türkü Aşıgı
![]() Üyelik Tarihi: 18.Haziran.2009
Konular: 0 Level: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 158
|
![]()
bu güzel arsiv çalısmasına şapka çıkartılır sevgili dost emeklerine saglık eksikleri gedermis olacam tesekkürler
(Ömrüm sana doyamadım albümünde sanırım şifrede sorun var ilgilenirseniz sevinirim) Konu zekidost tarafından (05.Ağustos.2009 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||
Türkü Yolcusu
![]() Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2009
Konular: 1 Level: 12 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 283
|
![]()
paylasimin icin sok sagol
|