![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
Emekçi Dost
![]() Üyelik Tarihi: 28.Kasım.2009
Nereden: İstanbul
Konular: 1771 Level: 48 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 119 / 1196
|
![]()
Ervâh-ı ezelde levh-i kalemde
Bu benim bahtım kara yazdılar Gönül perişandır devr-i âlemde Bir günümü yüzbin zara yazdılar Bulmadık şâdlığın iradesini Çekerim bu gamın ziyadesini Herkes dosta verdi ifadesini Bizimkini rüzigâra yazdılar Aşka benimle eyler daim kıl ü kâl Daha sabretmeye kalmadı mecal Derdim taksimdara kıldım arzuhal Dedi ki öz bahtım kara yazdılar Gönül gülşenimde hâr oldu deyu Hasretlik cisminde zâr oldu deyu Sevdiğim sevdiğin pîr oldu deyu Erbâb-ı garazlar yâre yazdılar Nedir bu sevdanın nihayetinde Yâdlar gezer yârin vilâyetinde Herkes diyarında muhabbetinde Bilmem bizi ne civara yazdılar Kadrimi bilmeze eyledim minnet Derdimi artıran görmesin cennet Sarraflar verdiler yâre bin kıymet Benim kıymetimi nere yazdılar Döner mi kavlinden sıdk-ı sâdıklar Dost ile dost olur bağrı yanıklar Âşık kaydına geçti bunca âşıklar Sümmaniyi bir kenara yazdılar
![]() |
![]() |
Şu Anda Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Kayıtlı Üye: 0, Misafir: 1) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Grup Abdal - Ervah-ı Ezelde (320 Kbps) | fanatik24 | .:: Sizin Sunduklarınız E - K ::. | 17 | 26.Şubat.2018 14:40 |
Aşık Nusret Sümmanioğlu - Sümmani ile Aşık Şenlik Atışması | teldentele | ► teldentele'nin Mekanı | 26 | 21.Şubat.2018 19:23 |
Karisik Asiklamalar - Asik Sümmani & Samim Ercan & Hüseyin Aslan (Minareci 3702) | PALADAYI | ► PALADAYI'nın Mekanı | 34 | 27.Ocak.2018 19:34 |
Müslüm Gürses - Veda & Ervah-ı Ezelde (2013) | teldentele | .:: Türkü Albümleri Haberleri ::. | 3 | 18.Ocak.2014 12:08 |