![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
Türkü Yolcusu
![]() Üyelik Tarihi: 05.Ağustos.2012
Nereden: Isparta/Merkez
Konular: 36 Level: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 328
|
![]() ![]() 1 - Avare - İzzet Altınmeşe 2 - Ayrılıktan Bezeram - İzzet Altınmeşe 3 - Kahveyi Dökerim - İzzet Altınmeşe 4 - Başımın Şerrimisin - İzzet Altınmeşe 5 - Seher Seher - İzzet Altınmeşe 6 - Gelini Gelini - İzzet Altınmeşe 7 - Ninanay Ninanay Naz Hanım - İzzet Altınmeşe 8 - Damın Ardı Tandıran - İzzet Altınmeşe 9 - Erzurumdan Çevirdiler Yolumu - İzzet Altınmeşe 10 - Deli Gönlüm Yine Ahu Zar Oldu... - İzzet Altınmeşe 11 - Karşıda Harar Durur - İzzet Altınmeşe 12 - Gurbet Kahrı - İzzet Altınmeşe 13 - Bahçenizde Bir Taş Attım Vişneye - İzzet Altınmeşe 14 - Urfalıyam Gülmedim - İzzet Altınmeşe 15 - Baba Ben Devrişmiyem - İzzet Altınmeşe 16 - Avare (Hintçe) - İzzet Altınmeşe |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||
Türkü Yolcusu
![]() Üyelik Tarihi: 27.Ekim.2012
Konular: 11 Level: 9 [ ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 211
|
![]()
tesekkür ederim kardes
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
Türkü Seven
![]() Üyelik Tarihi: 14.Şubat.2018
Konular: 0 Level: 2 [ ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 31
|
![]()
cok tskler
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Şu Anda Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Kayıtlı Üye: 0, Misafir: 1) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
İzzet Altınmeşe - Düştüm Çıkmazlara (Türküola 1683) | emrecem | .:: Linkleri Kırık Olan Albümler ::. | 2 | 09.Eylül.2012 19:53 |
İzzet Altınmeşe - Kör Yılan | Afşin | .:: Linkleri Kırık Olan Albümler ::. | 2 | 18.Ekim.2011 15:45 |