![]() |
![]() |
#21 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
![]() Üyelik Tarihi: 21.Mayıs.2009
Nereden: Yıldızların Çok Olduğu Yerden..!
Konular: 209 Level: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 94 / 943
|
![]()
Mevlam Bir Çok Dert Vermiş
Mevlam Birçok Dert Vermiş, Beraber Derman Vermiş. Bu Öldürücü Derde, Neden İlâç Vermemiş. Diley Diley Diley Ley, Diley Diley Diley Ley, Diley Diley Diley Ley. Dediler Dünya Fâni, Aldatır Vermez Yari. Bu Öldürücü Derdi, Tabibler De Bilmedi. Diley Diley Diley Ley, Diley Diley Diley Ley, Diley Diley Diley Ley. Dediler İnanmadım, Ben Rüya Sanmış İdim. Gelen Geçene Sordum, Ondan Avare Oldum. Diley Diley Diley Ley, Diley Diley Diley Ley, Diley Diley Diley Ley. Malatya-Kemal Çığrık-Nida Tüfekçi |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
Konular: 209 Level: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 94 / 943
|
![]()
Mızıka Çalındı (Yemen Türküsü)
Mızıka Çalındı Düğün Mü Sandın Al Yeşil Bayrağı Gelin Mi Sandın Yemene Gideni Gelir Mi Sandın Dön Gel Ağam Dön Gel Dayanamirem Uyku Gaflet Basmış Uyanamirem Ağam Öldüğüne Ey Ey İnanamirem Koyun Gelir Kuzusunun Adı Yok Sıralanmış Küleklerin Sütü Yok Ağamsız Da Bu Yerlerin Tadı Yok Dön Gel Ağam Dön Gel Dayanamirem Uyku Gaflet Basmış Uyanamirem Ağam Öldüğüne Ey Ey İnanamirem Ağamı Yolladım Yemen Eline Çifte Tabancalar Takmış Beline Ayrılmak Olurmu Taze Geline Dön Gel Ağam Dön Gel Dayanamirem Uyku Gaflet Basmış Uyanamirem Ağam Öldüğüne Ey Ey İnanamirem Erzurum-Faruk Kaleli-Muzaffer Sarısözen |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]()
Mihricanmı Deydi Gülün Mü Soldu
Mihrican Mı Deydi Gülün Mü Soldu Gel Ağlama Garip Bülbül Ağlama Felek Baştan Başa Kimi Güldürdü Gel Ağlama Garip Bülbül Ağlama Şakı Benim Şeyda Bülbülüm Şakı Bu Dünya Kimseye Kalır Mı Baki Sana Da Mı Deydi Feleğin Oku Gel Ağlama Garip Bülbül Ağlama Gonca Gül Açılır Har İle Geçer Dertlilerin Ömrü Zar İle Geçer Turabi Biçare Serinden Geçer Gel Ağlama Garip Bülbül Ağlama ozgat/Deremumlu Köyü-İbrahim Bakır-Muzaffer Sarısözen |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]()
Mihriban
Sarı Saçlarına Deli Gönlümü Bağlamışım Çözülmüyor Mihriban Ayrılıktan Zor Belleme Ölümü Görmeyince Sezilmiyor Mihriban Yar Deyince Kalem Elden Düşüyor Gözlerim Görmüyor Aklım Şaşıyor Lambada Titreyen Alev Üşüyor Aşk Kâğıda Yazılmıyor Mihriban Tabiplerde İlaç Yoktur Yarama Aşk Deyince Ötesini Arama Her Nesnenin Bir Bitimi Var Ama Aşka Hudut Çizilmiyor Mihriban Abdurrahim Karakoç-Musa Eroğlu |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]()
Munzur Dağı Işıl Işıl Işıldar
Munzur Dağı Işıl Işıl Işıldar Geyikleri Suya Düşmüş Mışıldar Yad Ellere Gönül Veren Gişiler Dilerim Ki Cehenneme Düşeler Düşelerde Cızır Mızır Bişeler Munzur Dağı Senden Ulu Var Mıdır Başındaki Boran Mıdır Kar Mıdır Mevlayı Seversen Doğrusun Söyle Senden Aşıp Giden Ağam Sağ Mıdır Kervan Geçer Dere Tepe Yol Eyler Rüzgar Eser Her Tarafı Toz Eyler İki Güzel Pencireden El Eyler Hangisiyle Yad Eyleyim Gönlümü Erzincan/Kemaliye(Eğin)-Osman Nizamoğlu-Mustafa Özgül |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]()
Munzur Dağı Silelenmiş Garinen
Munzur Dağı Silelenmiş Garinen (Oy Oy) Aram Açık Ela Gözlü Yarınan Eller Düğün Bayram Eder Yarınan (Oy Oy) Benim Günüm Geçer Ah-U Zar'ınan Selvinin Dalına Yaslanmıyasın (Oy Oy) Yağan Yağmur İle Islanmayasın El Gızı Dediğin Ezrail Dostu (Oy Oy) Yalan Sözlerine Aldanmayasın Erzincan/Kemaliye(Eğin)-Osman Efe-Mustafa Özgül |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]()
Muratgil'in Damından Hoplıyamadım
O Yarimin Damından Hoplıyamadım Liralarım Döküldü Toplıyamadım O Yare Mektup Yazdım Yollıyamadım Vurmayın Arkadaşlar Ben Yaralıyam El Alem Al Geymiş Ben Karalıyam Mardin Kapısında Vurdular Beni Evsel Bahçasına Koydular Beni Gözüm Kapanmadan Görseydim Seni Vurmayın Arkadaşlar Ben Yaralıyam El Alem Al Geymiş Ben Karalıyam Mardin Kapısından Endim Aşağı Belime Bağladım acem Kuşağı İmdada Yetişin Evse Uşağı Vurmayın Arkadaşlar Ben Yaralıyam El Alem Al Geymiş Ben Karalıyam Muratgil'in Damından Hoplıyamadım Liralarım Döküldü Toplıyamadım Dört Hane Mektup Yazdım Yollıyamadım Vurmayın Arkadaşlar Ben Yaralıyam El Alem Al Geymiş Ben Karalıyam Diyarbakır-Celal Güzelses-Plaktan Yazıldı |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||||||
ONURSAL ADMiN
|
![]()
Mühür Gözlüm Seni Elden
Mühür Gözlüm Seni Elden Sakınırım Kıskanırım Uçan Kuştan Esen Yelden Sakınırım Kıskanırım Kaviminden Akrabandan Kardeşinden Öz Babandan Seni Doğuran Anandan Sakınırım Kıskanırım Havadaki Turnalardan Su İçtiğim Kurnalardan Giyindiğim Urbalardan Sakınırım Kıskanırım Beşikte Yatan Kuzundan Hem Oğlundan Hem Kuzundan Ben Seni Senin Gözünden Sakınırım Kıskanırım Al'İzzet'im Yoncalardan Dokunduğun GoncalardanYerdeki Karıncalardan Sakınırım Kıskanırım Ali İzzet Özkan-Neşet Ertaş |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||||||
Türkü Yolcusu
![]() Üyelik Tarihi: 17.Nisan.2012
Konular: 28 Level: 12 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 284
|
![]()
paylasim icin cok cok tesekkürler, sagol varol
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||||||
Türkü Yolcusu
![]() Üyelik Tarihi: 13.Mart.2016
Nereden: İSTANBUL
Konular: 60 Level: 12 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 290
|
![]()
Tanımıyorum ama güzel şeyler bırakmak daha güzel geride. Teşekkürler.
![]() |
![]() |
Şu Anda Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Kayıtlı Üye: 0, Misafir: 1) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
C.....Ile Basliyan Türkü Sözleri | GURBETi | ► A - D | 22 | 26.Mayıs.2017 08:53 |
D.....Ile Basliyan Türkü Sözleri | GURBETi | ► A - D | 26 | 26.Mayıs.2017 08:52 |
K......Ile Basliyan Türkü Sözleri | GURBETi | ► E - K | 41 | 25.Mayıs.2016 14:29 |
A....Ile Basliyan Türkü Sözleri | GURBETi | ► A - D | 26 | 25.Nisan.2012 10:12 |
E.....Ile Basliyan Türkü Sözleri | GURBETi | ► E - K | 18 | 22.Mayıs.2011 09:20 |